Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyčermaková 9, Praha - Vinohrady

čermaková 9, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Jde o krásný slunný byt. Vhodný pro kutily nebo pro méně náročné lidi, kteří dají přednost kvalitní budově s cihel a příjemné klidné lokalitě Vinohrad s bezprostřední blízkostí parku a časově nenáročné dostupnosti všech lokalit v a kolem centra Prahy za rozumnou cenu.

Kutilům, kteří budou byt vylepšovat a zvelebovat vždy po dohodě pronajímatel zajistí materiál zdarma a práce které se na bytě udělají (svépomocí) se odečtou z nájemného, tak aby to bylo pro všechny výhodné. Ti pro které tato možnost není zajímavá obdrží byt tak jak je s drobnými úpravami na náklady pronajímatele a doba nastěhovaní se tak posune na 10-15.9.

Byt je vhodný pro partnery, jednotlivce nebo až max.4 studenty či pracující, kteří se potřebují někde osprchovat, uvařit si a přespat, a při tom se vejít do 3000,-kč/osoba. V případě více osob je větší náklad na spotřebu a za poplatky které se pohybují okolo 1000,-kč na každou osobu v bytě. Více informací na míru však dostanete telefonicky nebo nejlépe při osobní prohlídce.

Neposledně je byt vybaven vanou,teplou vodou-plyn.karmou, plyn.topením,plyn.sporákem s troubou,pračkou,ledničkou s mrazákem, mikrovlnkou,rozkládacím gaučem pro dva,rozkládací lavicí na jedno-lůžko, velkou troj-skříní,pracovním stolem se židlí,dvoupatrovým stolkem na kolečkách,malou ale funkční televizí a botníkem. Internet wi-fi se dá zřídit za cca 500,-kč/měs. do celého bytu.

Těším se na Váš kontakt 

mobil: 774 622 326

email: zuzana.neatonoregel@gmail.com

S pozdravem,

Zuzana N.O.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100589
Dispozice1+1
Podlaží3
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.