Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 233 m² bez realitkyVykáň , Vykáň - Vykáň, Středočeský kraj

Vykáň , Vykáň - Vykáň, Středočeský kraj
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 242 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Krásný rodiný dům 5+kk v obci Vykáň. Zajímavé mezonetové řešení domu s krásnou terasou, obytnou verandou a výhledem na velikou zahradu patřící k domu. Dům nemá přímé sousedy, nachází se ve středu obce (kousíček na zastávku bus a do krámu). Dům je po rekonstrukci (v roce 2007), má nové rozvody, novou střechu a její zateplení, nové úsporné topení pomocí tzv. infrapanelů. Nová velká koupelna s rohovou vanou, nová kuchyňská linka. Dům vyžaduje investici do fasády a podhledů stropů (ty jsme již nestihly), ale jedná se o estetiku dá se zde bydlet i bez toho, novým majitelům skýtá možnost upravit si dům podle svého. Dům je podsklepen velikými klenutými sklepy. Spojení busem na černý most 40min, autem 18min až do centra 25min. V obci je zcela nové dětské hřiště. Škola a školka ve vedlejší vsi, spojení zajišťuje školní bus. Krásné okolí, rybník, les.

Nice familly house 5+kk in Vykáň (near Prague). Interesting maisonnette design of house with beautiful terrace with view on large garden belonging to house. House don´t have close neighbours, it is situated in center of village (close to bus station and shop). House is after reconstruction (in 2007), it has new electric wirings, new roof and it´s thermal isolation, new economic heating by infrapanels. New big bathroom with corner bath, new kitchen. House need investition to facade and overhead soffit, but it´s esthetical problem it´s not necessary for living here, it´s a good chance for new owners make it how they wants. House has big arched cellars. It is 40 min by bus to Prague, or 18min by car (25min to center). In village is new playground. School and kindergarten in close village, connetcting is by school bus. Nice neighbourhood with wood and pond.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100613
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha233
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.