Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyHoudova, Praha - Košíře

Houdova, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu byt 1+kk 33m2 v klidné vilové čtvrti Praha 5 – Malvazinky ve 2.p/2. Orientace bytu je na jih. Dům je zateplen a po celkové rekonstrukci v r. 2001. Byt je vhodný pro 1-2 osoby, je zařízen kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, pračkou a základním vybavením koupelny (rozkládací sušák na prádlo, zrcadlo s poličkami, tyče na ručníky), má samostatnou koupelnu s vanou a oddělené WC. V předsíni je skříň jako úložný prostor. V pokoji je plovoucí podlaha, v předsíni a v příslušenství dlažba.

Dopravní spojení: autobus na metro Anděl (7 min), zastávka je od domu asi 5 min chůze. Ve stejné vzdálenosti je i obchod s potravinami Albert. Možnost parkování před domem na vlastním oploceném pozemku.

Nájemné: 7000 Kč; kromě toho poplatky za bydlení cca 3000 pro 2 osoby – dle spotřeby vody a energií.

K bytu nenáleží sklep, proto v něm není možné ukládat objemné věci (např. jízdní kolo).

Small one room appartment to rent in a quiet quarter of Prague 5 on the 3rd floor. The appartment is situated to the south. The house was refurnished in 2011. The appartment is suitable for 1 or 2 persons. It is equipped by kitchen unit, washing machine and basic equipment of the bathroom and a wardrobe. It has a separate toilet.

Accessibility by public transport: bus connection 5 min to Andel metro station. The bus stop is 5 min walk. There is also a grocery in the same distance as the bus stop. A parking is in front of the house in the private paled area. It is impossible to store bulky objects in the appartment (e.g. a bike).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100739
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha33
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.