Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabizim k dlouhodobemu pronajmu moderni zcela novy nadstandardni byt 2+kk o vymere 56 m2. Krome obyvaciho pokoje a velke loznice je v byte pracovna s oknem a komora, dale koupelna s WC a predsin. Byt se nachazi v novostavbe Rezidence Park Hostivar, v ulici Mattioliho. Byt je zarizeny kuchynskou linkou se spotrebici (lednice, sporak, trouba, mycka), podlahy jsou drevene plovouci, okna jsou drevena, vstupni dvere bezpecnostni, v koupelne je vana. Lokalita nabizi vybornou dopravni dostupnost jak MHD tak autem. Nakupni centrum 5 min od baraku. Možnost pronájmu parkovacího stání přímo pod domem.

I am offering for a long term lease modern and brand new apartment with 1 living room, 1 bed room, kitchen corner, den with window, storage room, bathroom with WC and hall. Total 56 m2. The appartment is located in newly built Residencial project Rezidence Hostivar, Mattioliho street. The apartment has a fully equiped kitchen with stove, oven and dishwasher. The floor is wooden, security entrance door. Perfect access to public transport. The shopping mall is located 5 min from the building. It is possible to rent a parking space in the garade.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101056
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha56
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.