Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 220 m² bez realitkyTřemblat, Ondřejov - Třemblat, Středočeský kraj

Třemblat, Ondřejov - Třemblat, Středočeský kraj
Cena6 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 870 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím rozestavěný nízkoenergetický bezbariérový rodinný dům 7+kk EKORD (www.ekord.cz). Za tento projekt přízemního atriového domu dostal ing.Marian Groch ocenění Dům roku 2003 ( časopis Můj dům - 1.místo) a energeticky pasivní varianta domu v r.2009 získala 2. místo.

Dům stojí v nové zástavně několika rodinných domů na takřka rovinaté zasíťované parcele ( el, obecní kanalizace, vlastní pitná voda z vrtané studny prům. 20cm, hloubka 25 m) o velikosti 1303 m2 na začátku obce Třemblat , mezi Mnichovicemi a Ondřejovem. Oceníte překrásný výhled na louky ohraničené lesy, architektonické řešení atriového domu umožňuje tyto výhledy z každého pokoje. Domu vévodí prostorná centrální místnost – obývací pokoj s kuchyňským koutem (cca 50 m2) s francouzskými okny – výstupy na terasu. Ostatní obytné místnosti v 1.NP mají také francouzská okna – z každého pokoje vstoupíte na terasu u zahrady. Jsou zde 2 koupelny s WC, dům má samostatné 3 vchody a je využitelný i jako dvougenerační. I když je dům koncipován jako přízemní atriový ( bungalov), konstrukce střechy byla zakázkově upravena tak, že zde jsou 2 obytné podkrovní pokoje se střešními okny a se vstupy do rozsáhlých uskladňovacích prostor.

Dům je koncipován jako nízkoenergetický a pasivní, roční náklady na vytápění se pohybují kolem 7.500 – 8.000 Kč ( možno doložit z již realizovaných projektů).

Konstrukce:

Nosné vnější stěny-skořepinové betonové tvárnice, 27cm min.vata Rockwool, parozábrana, vnitřní stěna-sádrovcové zdivo ( pohlcuje škodliviny z ovzduší, udržuje vlhkost - dýchá), sendvičové zdivo. Fasáda – obklad z cihlových pásek Beleta, do výše horní hrany francouzských oken, dovoz Belgie, typ Primula. Okna plastová, trojsklo ( U=0,6). Stropy – izolace 50cm vata Rockwool. Střecha – vazníková konstrukce fy Gaset, krytina betonová taška KM Beta. Vytápění – špičkový systém Ecofilm – podlahová a stropní topná folie, termostat v každé místnosti, v obývacím pokoji klasický krb. Podlahy – tepelná izolace 25cm, povrch dokonale rovný anhydridový beton.

Terasa a chodníčky kolem domu - zámková dlažba. Oplocení – od příjezdové obecní cesty sloupy a podezdívka z KB bloků, dřevěný plot, příprava na pojezdová vrata pro vjezd autem. Důležité - dům se prodává tak, že cena odpovídá aktuálnímu stavu rozestavěnosti – viz foto. Projektant a vlastník patentu na RD Ekord má v obci Třemblat postavený vlastní dům, byla s ním učiněna dohoda o prohlídce domu – zájemce může vidět i dokončený dům za provozu. V současné době je ještě možno zajistit klientské změny u těch materiálů, které nebyly pro stavbu zakoupeny . Dům se prodává, co se týká ceny, podle toho, v jaké je fázi rozestavěnosti. Je možné koupit ho v aktuálním stavu a samostatně pokračovat dle projektu včetně vlastních klientských změn, nebo se dohodnout na podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí kupní a Kupní smlouvu podepsat na cenu platnou po kolaudaci. Také je možná varianta výměny domu za byt v Praze a okolí s doplatkem.

Kolaudace 12/2010

Obec Třemblat spadá do k.ú. Ondřejov. Leží ve velmi čisté , mírně zvlněné lesnaté krajině s vynikajicí dostupností 26 km do Prahy ( dálnice D1 - 25 min.autem). Školy jsou dostupné autobusem - 2 km do Ondřejova nebo 4 km nedalekých Mnichovic a 12km do Říčan. V létě koupání v nedalekých jevanských jezerech, cykloturistika, houbaření, v zimě krajina hojně využívaná na běžky. Další sportovní vyžití ve víceúčelovém areálu v Mnichovicích.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101101
Dispozice7+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha220
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.