Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyHusova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Husova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Cena70 000 Kč

Tato nemovitost již od 302 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nájemní byt 2 + 1 ( 68.50 m2) v centru Ostravy, Husova ulice. Jedná se o prostorný byt s vysokými stropy, v obou pokojích parkety, v obývacím pokoji krb. Vytápění – samost.plyn.kotel (termostat), ohřev vody – bojler (nový). Byt je pěkný a udržovaný, výhodný polohou. Dům ani byt neprošel žádnou větší rekonstrukcí.

Soukromý majitel (pod správou realitní agentury) – ani město, ani RPG . Byt je k dispozici 09/-10/2010, nájemní smlouva na dobu neurčitou, s roční podmínkou (pro ověření spolehlivosti a bezproblémovosti nájemníka). Nájem 5000 CZK (tato výše nájemného bude platná i po deregulaci nájemného k 1.1.2011) + služby 3000 – 3500 CZK.

Byt přenecháme z důvodu stěhování za odstupné v hodnotě drobných úprav – topení, kuchyň, dveře + částečného vybavení (lednička, pračka, mikrovlnná trouba, osvětlení, postele, vestavěná skříň, jídelní stůl s židlemi, koberce, vybavení předsíně, žaluzie), vše většinou starší (ale funkční).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101287
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha68
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.