Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyvychozi, Praha - Podolí

vychozi, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


2+1 (3kk), velky byt, puvodni ale dobry stav (parkety a lino v kuchyni). Kuchyna nepruchozi, loznice pruchozi z obyvaku, vytah. Balkon s vyhledem na Nedvedovo namesti a Vysehrad. Pracka a lednice, kuchynska linka ikea. Dobra lokalita, tiche misto, slunecny byt (cely byt na zapad, jednosmerna ulica za podolskou vodarnou), 2 zastavky na palackeho namesti, vysehrad 5 min pesky, kavci hory, plavecky stadion Podoli,stehovani z duvodu kupe bytu. Nutnost odkoupit cast nabytku (cca 4000kc). Doba nastehovani 16.10 - domluva). Prohlidky bytu po domluve. RK prosim nekontaktovat, telefon. cislo mailem.

2+1/3kitchenette, sunny, quiet flat. Very nice neighbourhood, 2 tram stops from the city center. Kitchen is separated, equiped with washing machine and fridge, bedroom has the entrence from the living room, balcony. available on 7-15.10.2010. New tenant has to buy some of current furnitures (wardrobe, bookcase etc 5000 CZK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101294
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha72
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.