Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 83 m² bez realitkyZáhřebská, Praha - Vinohrady

Záhřebská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu dlouhodobě prostorný byt v krásném zrekonstruovaném domě v Praze 2, Vinohrady, 2+1+hala, 83 m2, 3.p. s výtahem, kuch. linka, jídelní stůl a židle, lednice, el. sporák, pračka, jinak nezařízený. Byt je velmi světlý, pokoje neprůchozí, WC samostatné. Nachází se v klidné ulici v blízkosti centra, pěšky na metro A i C (přibližně 5 minut) nebo tramvaj (2 minuty). Nájem 14 000,- Kč měs. + poplatky.

The flat is located in a beautifully reconstructed house within the residential quarter of Vinohrady, 3rd floor, elevator. It has 2 bedrooms, dining room with kitchen and a spacious hall. The flat is equipped with kitchen, electric stove, refrigerator, washing machine, dining table and chairs. All rooms as well as the dining room are separate; there is a separate toilette and bathroom too. The flat is in a calm street within walking distance from metro lines A and C (5 min. walk) and a tram (2 min. walk). Rent 14 000 CZK plus monthly fees (CZK 4 000 CZK/2 persons).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101724
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha83
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.