Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyK Netlukam, Praha - Uhříněves

K Netlukam, Praha - Uhříněves
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu krásný, světlý a prostorný byt 3+kk v novostavbě z roku 2009 v klidné části Uhříněvsi, ulice K Netlukám. Byt je bezbariérový, v perfektním stavu, velmi vhodný pro rodinu s dětmi. Byt se nachází v klidném domě s mladými rodinami ve 2NP s výtahem, v krásné lokalitě naproti zámečku. Okna jsou orientována do dvora, což zaručuje naprostý klid.

Plocha 75,5m + 4,5m balkon, v bytě komora/šatna, nová kuchyňská linka včetně kvalitních vestavěných spotřebičů a nová plně integrovaná myčka, samostatné WC. V koupelně vana a přívody pro pračku. Na podlaze plovoucí podlaha, v koupelně a WC dlažba. V bytě jsou dvě samostatné, neprůchozí ložnice a dále kuchyně propojená s obývacím pokojem.

Hned u domu zastávka MHD (na metro, nebo vlak - 29 minut na Hlavní nádraží), kousek je škola i školka. Za domem nové hřiště, v okolí příroda. Možnost pronajmou garážové stání přímo v domě.

Poplatky cca 4.500 Kč, roční zúčtování.

Byt je k dispozici 30.11.

Pronajímá se bez jakéhokoliv zařízení.

Very nice, sunny, quite apartment for rent in Prague 10 - Uhrineves. 2 separate bedrooms, living room with a new kitchen, otherwise not furnished. Bathroom and separate toilette. Ideal for families with kids or young couples.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101819
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha80
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.