Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 48 m² bez realitkySlavojova, Praha - Nusle

Rezervováno
Slavojova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Zrekonstruovaný, moderní a KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ byt v rezidenci Amadeus přímo pod Vyšehradem. Předsíň s pračkou a sušičkou 3m2, koupelna s prostorným sprch. koutem a WC 3m2, obývací část s kuchyňským koutem 30 m2. Nad polovinou bytu je 12m2 vestavěné patro, kde lze polovina využít jako ložnice (dvoulůžko 180x200 s úložným prostorem), vedle postele je umístěn přenosný skládací paraván pro větší pocit bezpečí a zajištění naprostého soukromí. Druhá polovina patra je řešena jako úložný prostor, šatna/pracovna (el. zásuvka pod stolkem na PC). Výška na patře je dostatečná na spaní a pohodlné sezení. V kuchyňském koutě je kuchyňská linka s myčkou, sporák se sklokeramickou deskou vč. trouby, lednice s mrazákem, rychlovarná konev, mikrovlnka a kompletní vybavení nádobím od příborů, přes talíře, hrnky, sklenice, nože, hrnce až po tyčový mixér. Dále je k dispozici velká LCD televize, sušák a koš na prádlo, žehlička, žehlicí prkno, stojan na oblečení a úklidové pomůcky. V bytě jsou dvě krásná velká atypická okna se zrcadlovou mozaikou, která brání pohledu z ulice. Do oken jsou instalovány vertikální žaluzie zajišťující v bytě naprosté soukromí. Byt je světlý, ale není vystaven přímému slunci. Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (tram 150m Ostrčilovo náměstí, metro Vyšehrad 400m, bohatá zeleň v okolí Vyšehradu nebo parku Folimanka). Byt je opatřen zabezpečovacím systémem s napojením na pult centrální ochrany (Jablotron). Uzamykatelný vstupní vchod, bezpečné bydlení v dosahu centra. Pečlivě zpracovaná nájemní smlouva od přímého majitele na dobu určitou s možností opakovaného prodloužení na 1 rok. Hledáme ideálně dlouhodobé, bezproblémové a spolehlivé nájemníky, nekuřáky, bez volně se pohybujících zvířat. Po dohodě možnost zřízení trvalého bydliště. Nájem 15.000 (vč. internetu a zabezpečovacího systému) + poplatky 4.600,- (zálohy na vodu, topení, el. energie, úklid domu, komunální odpad). Roční vyúčtování energií dle skutečné spotřeby. Vratná kauce 15.000,- (pro osoby s trvalým bydlištěm mimo ČR 30.000,-). Vhodné pro studenty, firemní zaměstnance nebo mladý pár. K nastěhování ihned, prohlídky po předchozí tel. Dohodě. Informace emailem Slavojova108@seznam.cz nebo na telefonu 777 876 111.

Realitní kanceláře NEVOLAT!!!

Renovated, modern and COMPLETELY FURNISHED apartment in the Amadeus residence near Vyšehrad metro – C line. Hall with washer and dryer 3m2, bathroom with large shower and toilet 3m2, living area with kitchenette 30m2. Over halfpart of the apartment is a 12m2 built-in floor, where half can be used as a bedroom (double bed 180x200 with storage space), next to the bed is a portable folding paravan for a greater sense of security and privacy. The second half of the floor is designed as a storage space, cloakroom / workroom (electrical socket under the PC table). The height on the floor is sufficient for sleeping and comfortable sitting. In the kitchenette there is a kitchen unit with a dishwasher, a stove with a ceramic hob with oven, fridge with freezer, kettle, microwave and fully equipped with cutlery, plates, mugs, knives, pots to a hand blender. There is also a large LCD TV, folden clothes dryer and a laudry basket, iron, ironing board, clothes rack and cleaning supplies. The apartment has two beautiful large atypical windows with mirror mosaic that prevent the view from the street. Vertical blinds are installed in the windows to ensure privacy in the apartment. The apartment is bright but not exposed to direct sunlight. Excellent civic amenities and transport accessibility (150m tram Ostrčilovo náměstí, metro Vyšehrad 400m), rich greenery around Vyšehrad or Folimanka park). The apartment is equipped with a security system with connection to the central security desk (Jablotron). Lockable entrance, secure living near the center of Prague. Caregully preapared lease from the direct owner for a definite periode with the possibility of repeated extension for 1 year. We are ideally looking for long-term, problem-free and reliable tenants, non-smokers, without free-moving animals.Possibility of establishing a permanent residence upon agreement. Rent 15,000 (incl. Internet and security systém) + utilities 4,600 (deposit for water, heating, electricity, house cleaning, communal waste). Annual energy billing according to actual consumption. Refundable deposit 15,000 (for persons with permanent residence outside the Czech Republic 30,000). Suitable for students, corporate employees or a young couple. To move in immediately. Tours by prior telephone agreement. Information by email Slavojova 108@seznam.cz or by phone +420 777 876 111.

Real estate agencies do NOT CALL!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101828
Dispozice1+kk
Dostupné od22. 2. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 172 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚘 1 986 m (3 min)
ObchodMini Potraviny
🚶 154 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 355 m (4 min)
RestauraceJídelna U Věrušky
🚶 176 m (2 min)
LékárnaLékárna Albertov
🚶 315 m (4 min)
ŠkolaJedličkův ústav a školy
🚶 545 m (7 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 357 m (4 min)
Sportoviště
🚶 266 m (3 min)
HřištěLumírovy sady
🚶 316 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.