Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné11 000 Kč


Zcela zařízený (nábytek i spotřebiče, včetně pračky) byt po nedávné rekonstrukci. Jižní strana, mnoho světla. Klidné okolí, velmi dobré a rychlé spojení s centrem (20 minut tramvají 7, 19, 22, 23, 24,noční tramvaje, metrem 15 minut- Želivského a Strašnická plus mnoho autobusů). Byt je velmi dobře prostorově řešený, parkování poblíž není problém. Hledám zodpovědného nájemce na neomezenou dobu.

K nastěhování: 01/11/2008

Fully equipped (furniture and all electrical appliances including washing maschine). The flat was reconstructed recently. Very calm and pleasant surroundings and very good connection to the city center (20 minutes by tram 7, 19, 22, 23, 24, night trams, 15 minutes by the metro from Želivského or Strašnická metro station, plus many buses). The space of the flat is very well organisedd, parking is not a problem. I am looking for responsible tenants for unlimited period of time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10208
Dispozice1+kk
Typ budovyOstatní
Plocha42
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.