Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyČeskomoravská, Praha - Libeň

Českomoravská, Praha - Libeň
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 491 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji hezký a prostorný byt 1+kk, 40m2 + 7m2 balkon, ve 4. patře novostavby z roku 2005. Byt se nachází v bezprostředním sousedství O2 Arény, s výbornou dopravní dostupností - metro Českomoravská 5min, tram u domu, nádraží Libeň 2 min a autobus 2 min. Součástí bytu je prostorný sklep, balkon (7m2) s výhledem do klidné ulice Lisabonská, kuch. linka na míru s myčkou a lednicí, vest. skříň na chodbě. V okolí O2 Aréna, Vysočanský park, nemocnice, obchodní centrum. Parkování na vyhrazeném pozemku za domem. Zavolejte a přijďte se podívat..Velmi dobrá investice. (Ne RK!)

We offer for sale a cosy and spacious apartment 1 + kk, 40 m2 + 7 m2 balcony on 4th floor in a building from 2005. The apartment is located right next to the O2 Arena, with excellent access to public transportation - Metro Ceskomoravska 5min, tram stop at the house, Liben railway station and bus 2 mins. The price includes a spacious cellar, balcony (7 m2) with a view to the quiet street Lisabonska and kitchen with a dishwasher and fridge. In the hallway there is a built-in wardrobe. In the surrounding you will find O2 Arena, Vysocany park, hospitals,shopping center.Parking place behind the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102529
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha40
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.