Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyU Kříže, Praha - Jinonice

U Kříže, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč


Pronajmu hezký slunný byt 2+kk v přízemí novostavby, v krásné a tiché lokalitě. Od bytu je to 3 minuty na metro Jinonice (odtud 10 minut do centra), 100m od Karlovy Univerzity. Pronájem studentům je možný. Dobrá dostupnost v noci, autobusy sem jezdí 3 krát do hodiny. Vybavená kuchyňská linka včetně sporáku, ledničky, mikrovlnky, rychlovarné konvice, toasteru a dalšího vybavení. Pračka a televize k dispozici. Byt má balkón, 2 velké pokoje, vestavěnou šatnu, oddělenou koupelnu od WC, špajz a vlastní kotel. CENA JE 13 000 + POPLATKY DLE SPOTŘEBY! Hledám solidního nájemníka/nájemníky. V případě jakýchkoliv dotazů mi, prosím, zavolejte nebo napište email.

I rent a very nice, sunny flat 2+kk having two rooms, fully equiped kitchen, a dressing-room, WC outside of the bathroom and a storage space. This flat is in a few years old building, on ground floor, located in beautiful and quiet location. The subway station is only 3 minutes far (station Jinonice) and from there it takes you just 10 minutes to get to the center of the city. The night connection is also very good. The bus comes three times an hour during the night. Nearby (100 meters) is the Charles University, so this flat is also available for students. This flat is equiped with kitchen unit, stove, microwave owen, fridge, toaster, washing machine and TV. I am looking for responsible renter/renters. PRICE IS 13 000 CZK + SERVICES ACCORDING TO CONSUMPTION. If you have any questions, don´t hasitate to call me or email me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102578
Dispozice2+kk
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.