Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 5000 m² bez realitkyOlšany u Rousinova, Rousínov - Rousínov u Vyškova, Jihomoravský kraj

Olšany u Rousinova, Rousínov - Rousínov u Vyškova, Jihomoravský kraj
Cena1 100 Kč

Tato nemovitost již od 5 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Katastr Olšan sahá od zastavěných částí obce Habrovany až po rozsáhlé oblasti lesů a luk v oblasti toků Říčky a Malé Říčky. V současnosti má obec 436 obyvatel a 212 domů. Obyvatelům a návštěvníkům je k dispozici prodejna smíšeného zboží, čtyři pohostinství, cukrárna, tenisový kurt, koňské stáje a jízdárny. Momentálně probíhá výstavba wellness centra. V obci škola, obecní úřad, školka

S okolním světem jsou Olšany propojeny autobusovou dopravou. Přes Olšany prochází jedna trasa z místního systému cyklistických stezek, která navazuje na regionální cyklotrasu "B" (Hradec Králové - Břeclav) procházející Slavkovem a dále na dálkovou cyklotrasu "Jantarová stezka". V zimním období se tyto stezky využívají k běžkování.

Nabízím k prodeji dva krásné pozemky v Olšanech u Rousínova určené k výstavbě RD. Pozemky (2500m2 a 3000m2) jsou mírně svažité, s výhleden na Farmu Boleslava Polívky. IS jsou na hranici pozemku, komunikace z obou stran pozemku. Olšany jsou vzdáleny cca 20min z Brna. Cena k jednání 1 100Kč/m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102615
VlastnictvíOsobní
Plocha 5 000

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.