Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+1 • 130 m² bez realitkyDobřív, Dobřív - Dobřív, Plzeňský kraj

Dobřív, Dobřív - Dobřív, Plzeňský kraj
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Prodáme novostavbu RD 4+1, zastavěná plocha 95 m2, pozemek 1.090 m2, kolaudovaného v roce 2008, postaveného na okraji obce Dobřív 100 m od lesa na atraktivním místě v nově vznikající lokalitě novostaveb obklopených krásnou přírodou. Obec Dobřív se nachází 25 km od Plzně, 7km od Rokycan a dálnice D5 a nenabízí jen nádhernou okolní přírodu (dva přírodní parky a vodní hamr), cyklistické stezky, koupání, rybolov, tenisové kurty, fotbalové hřiště a mnoho dalšího sportovního vyžití, ale také kompletní občanskou vybavenost jako je škola, školka, obchody, restaurace, lékař, pošta, obecní úřad, benzinová pumpa … V místě je také velmi dobré dopravní spojení 3 linkami ČSAD do Rokycan či Plzně.

Jedná se o kvalitní stavbu RD ( střecha Bramac, klempířské prvky z mědi, zateplení fasády izolační vatou 10cm, zateplení podkroví 24/30 cm – nízké náklady na vytápění, plastová okna a dveře, krb s krbovou vložkou, kombinovaný plynový kotel Vaillant pro topení a ohřev vody, atraktivní kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů ). K dispozici jsou kompletní IS. Příjezdovou komunikaci, v současnosti se zpevněným povrchem, bude obec asfaltovat v roce 2010.

Přízemí dominuje obývací pokoj 35m2 ( s krbem a vstupem na terasu ), kuchyně s jídelnou 20m2, dále je zde koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost s přípravou pro pračku, předsíň a chodba s dřevěným schodištěm do patra. V patře se nachází ložnice 16m2, dva identické pokoje po 11 m2, šatna 6m2, prostorná koupelna s rohovou vanou a samostatné WC. Z ložnice je přístupná lodžie s nádherným, otevřeným výhledem do přírody.

Do měsíce k nastěhování!

Zajistíme Vám výhodnou hypotéku!

Cena: 3.220.000 Kč + převzetí hypotéky ve výši 1.280.000 Kč nebo 4.500.000 Kč v hotovosti

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10272
Dispozice1+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha130
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.