Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 101 m² bez realitkyMerhautova , Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Merhautova , Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 351 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přenecháme družstevní práva k třípokojovému bytu s velkou kuchyní a zateplenou verandou. Družstvo Merhautova 18 má 7 členů.

Byt se nachází v posledním podlaží secesního domu 10 minut chůze od centra.

CP 101 m2 vč. sklepu a s možností pronajmutí parkovacího stání za domem. Pokoje o velikosti 26 m2, 17 m2 a 9 m2 mají samostatné vstupy z předsíně (10 m2). Kuchyň (23 m2) se spíží (1,5 m2) je částečně propojená s obývacím pokojem díky okenním výklenkům. Koupelna (3,2 m2) s vanou a žebrovým topením je oddělená od toalety (1 m2) v níž je také žebrové topení, do obou místností je vstup z předsíně, stejně jako na verandu (7,3 m2), která je zděná, zateplená s novým dřevěným oknem a dá se využívat jako další pokoj nebo pracovna. I v nejmenším pokoji je nové dřevěné okno a nová dřevěná podlaha. V ostatních místnostech jsou původní, zachovalé parkety, pouze na sociálním zařízení je dlažba. V ložnicích se nachází vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. V kuchyni zůstává kuchyňská linka na míru s vestavěným plynovým sporákem a troubou. V lince je vybudované i místo na myčku nádobí. Byt je vytápěný vlastním kotlem, který je umístěný v koupelně. Celkové měsíční náklady činí 5.760,-Kč vč. FO, který je 2.560,-Kč a to z důvodu rekonstrukce vnitřní části domu, stoupaček a plynu. Za domem se nachází menší, ale velmi příjemná zahrádka vhodná k posezení.

We are leaving the cooperative law to the 3 room lat with a large kitchen and a large insulated veranda. The cooperation Merhautova 18 has got 7 members.

The flat is situated on the last floor of an Art Nouveau building.

the rooms are 26 m2, 17 m2 and 9 m2 large, the kitchen is 23 m2, the veraqnda is 7,3 m2, the bathroom is 3,2 m2, the toilette is 1 m2. Thew flat has got a cellar, which is 4 m2 large.

The flat has its own cattle.

There is the atic above the flat, where is the possibility of building of another space and teracce after the agreementwith the cooperation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102772
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha101
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.