Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 157 m² bez realitkyMasarykovo Nábř., Praha - Nové Město

Masarykovo Nábř., Praha - Nové Město
Měsíční nájemné34 500 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Luxusní byt, Praha 1 - u Mánesa, s výhledem na Vltavu, Petřín, Pražský hrad. Dispozice bytu : 5 +1 (4 velké pokoje) + pokojík s oknem do vnitrobloku, kuchyň do vnitrobloku. Byt je po celkové rekonstrukci (podlahy - parkety, dlažby, štuky), ústřední topení, výtah, satelit, alarm, balkon, kuchyňská linka, pračka, sušička, myčka nádobí. 2koupelny (s vanou a se sprchovým koutem), samostatné WC. Možnost pronájmu garážového stání v prostorách ND nebo garáží u Karlova nám. Byt je částečně vybaven, podle délky nájmu se lze dohodnout na změnách.

Luxurious aparment in Prague 1 - opposite of Manes, with panoramatic view of river Vltava, Prague castle, Petrin hill. It's a 4 bedroom room with a beautiful living room and kitchen with a dining room. Apartment is fully refurbished (parquette floors, walls, ceilings), with central heating, elevator, satellite, alarm, balcony, fully equipped kitchen, washing maschine with a drier, dishwasher. Two bathrooms and toilets. Possibility of parking space rental in National Theatre. Apartment is partially equipped, for longer rental period it's possible to to furnish it too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102805
Dispozice5+1
Podlaží3
Užitná plocha157
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.