Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkySpalena, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Spalena, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné9 500 Kč


Nabizim k pronajmu pokoj v byte 2+1, byt (ca 25m2)a pokoj je plne zarizeny. V pokoji se nachazi dvouluzku, skrine, skrinky a policky. Kuchyne je plne vybavena - nadobi, hrnce k vareni, lednice, varic, ... Koupelna s vanou. Cely byt prosel rekonstrukci pred ca 5 lety. Vhodne pro jednotlivce i pary.

Ve vedlejsim pokoji bydli jedna mlada pracujici zena.

Byt k dispozici okamzite. Vynikajici dostupnost - zastavka metra a tramvaje u domu, dochazkova vzdalenost do centra.

We offer you a special room to rent in shared flat sparing in the city center. It is high standard apartment at your disposal for long term stays. The flat is conveniently located in the center of the city at the underground (line B) and tram stop (line A underground is 4 minutes by walk).

Next room is living young Czech girl. She is non smoker. Flat has a little kitchen with big fridge, freezer and washing machine. Kitchen is fully furnished with plates, pots, panes etc. There is a bathroom with a bath tub. There is a boiler so there is always enough hot water and no problem with heating. Room has a double bed, a balcony, 2 wardrobes, table and many little cupboards. All is furnished and ready to use.

Room is available immediatelly.

Come and have a look. Rent for one month is CZK 9500 (everything included). Perfect for a single person as well as for the couple.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102961
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha75
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.