Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyVikova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj

Vikova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji byt 3+1 v 2. nadzemním podlaží. Dům je po částečné rekonstrukci(nová plastová okna, vchodové dveře, výtah), v bytě je nová vana, umyvadlo, záchod, pákové baterie. Součástí ceny bytu je i nový celoelektrický sporák se sklokeramickou deskou (v záruce), bezpečnostní dveře Next a nově vyměněné topení.V bytě je kabelová televize (UPC) a internet buď přes WiFi nebo optickým kabelem který je zaveden přímo do bytu. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: škola, školka-hned za domem, Billa, pošta, knihovna, víceúčelová sportovní hala se zimním stadionem a jinými sportovišti, aquapark, parkování hned před domem, výhodou také výborná dostupnost do Prahy(zastávka 5 minut, vlak 10 minut od domu).Není určeno pro realitní kanceláře!

We offer beautiful 4room apartment incl. kitchen on the 2 floor. House is after reconstruction (new windows, main door, lift). There are new bathtube, washbasin, toilet and faucets in the apartment. New electric stove (still in guarantee),special security door (from NEXT) and completely new heating are part of the price as well. You can use UPC connection for TV and for internet we offer 2 possibilities: WiFi, or optical cabel (already installed in the apartment). Nearby apartment is everything what you need for your life (school, kindergarten, library, post office, supermarket, sport stadium with gym, bowling, aquapark etc. The main advantage is excellent connection to Prague. Bus stop is 5 min. walk and it takes only 40 min to get to Dejvická metro station.This offer is not for real estate agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu103386
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha75
Podlaží2
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.