Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyChalupkova, Praha - Chodov

Chalupkova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu zařízený byt 3+1, 86 m2, s velkou lodžií, v 5. patře panelového domu. Nachází se na Praze 4, Chodov, 5 min od metra C Háje. Přímo u domu školka, ZŠ, dobrá dostupnost na VŠE na Chodově. Byt se skládá ze 2 neprůchozích ložnic. V jedné je manželská postel, šatní skříň, komoda a knihovna, druhá je nezařízená. V obývacím pokoji je psací stůl, nábytková stěna, TV + Set-top-box. Kuchyň je vybavená sporákem, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a veškerým nádobím. V koupelně je vana a pračka. Cena pronájmu 10.000 Kč + poplatky 2.500 Kč + elektřina (cca 1000 Kč). Vhodný pro 3-4 studenty nebo rodinu.

I will rent a flet, 3+1 m2, 5th floor. This flat is situated in Praque 4, Chodov, close to underground line C, station Haje (5 min). It´s suitable for 3-4 students, cause it´s close to University of Economics on Chodov or for family with children, cause next to the house is basic school and kindergarten.

There are 2 separate bedroom (one is equipt with double bed, wardrobe and commode; second is empty). In living room there is older three-pieces suite, furniture, TV + set-top-box. In the kitchen there is dining room, cooker, microwave and all dish you need. In the bathroom there is bath and washing-maschine.

Month rent is 10.000 CZK + 3.500 CZK charges.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104368
Dispozice3+1
Podlaží5
Plocha86
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.