Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Moc hezký a slunný byt ve 4. patře s výtahem ve výborné lokalitě Vinohrad. Byt byl v roce 2004 rekonstruován, je pěkný, čistý a vkusně zařízený. Na podlahách jsou plovoucí podlahy, v koupelně dlažba. Topení s vlastním termostatem. Kompletně zařízeno. V koupelně je sprcha. V bytě je možnost napojení na kabelovou televizi a Internet, telefonní přípojka. Domácí spotřebiče - pračka, lednice+mrazák, myčka, sporák a trouba, mikrovlnná trouba, plně vybavená kuchyň. Vynikající dostupnost MHD (1 minuta na Jiřího z Poděbrad a zastávka tram, 15 minut pešky do centra)

Byt je k dispozici ihned.

Lovely sunny and renovated appartment located on the 4th floor with lift in Vinohrady. Fully furnished and fully equipped kitchen alcove. Cable TV, internet and telephone connection.There are parquet and tile floors (bathroom and entrance hall). Great location, 5 minutes walk from underground, shopping mall with cinema and restaurants also 5 minutes walk. Historical city centre 15 minutes walk. Available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104409
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.