Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 141 m² bez realitkyŘíčanská, Průhonice - Průhonice, Středočeský kraj

Říčanská, Průhonice - Průhonice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízíme krásný prostorný byt (4+1 s terasou, 135m2 + 6m2), který zaujímá celé první patro nového domu v rezidenční čtvrti Průhonic nedaleko náměstí. Byt má samostatný vchod přes vlastní předzahrádku. Byt tvoří čtyři částečně zařízené pokoje (knihovny, stoly, postele), kuchyň s jídelnou a plně vybavenou kuchyňskou linkou (sporák, lednice, myčka), velká koupelna (vana, bidet). Součástí bytu je i šatna s vestavěnými skříněmi, vstupní hala, komora a terasa s výhledem do okolních zahrad. V ceně nájmu je parkovací stání na pozemku.

Byt je situován nedaleko Průhonického parku. Průhonice poskytují bohaté možnosti sportovního a společenského a kulturního vyžití (Aquapark, nové fitness a wellness centrum, restaurace). Je zde také základní škola a několik mateřských školek (i anglických), zdravotnické zařízení a obchodní centrum. Rychlé spojení do centra Prahy autem (15 min) nebo autobusem a metrem (35 min).

Nájem: 16 000 Kč + poplatky . Byt volný od 1. února.

Beautiful spacious flat (3 bedrooms, living room, kitchen and dining room; 135m2 with 6m2 terrace overlooking gardens) is available for rent. The flat takes up the entire 1st floor of a detached house in Průhonice residential area near the main square. The flat has a separate entrance through its own little front yard. There are four partly-furnished rooms (bookcases, desks, beds), kitchen and dining room with new kitchen unit with all appliances, spacious bathroom (bath, bidet). The flat has also a cloakroom with built-in wardrobe, large entrance hall and a storage room. Parking place is included in the rent.

The flat is situated near famous UNESCO listed Pruhonice castle park, which is great for walking and jogging. There are also plenty of cycling routes in the area. Průhonice offers a great variety of sports facilities (aquapark, new fitness and welness centre) and plenty of restaurants. There is also a primary school and nursery schools (including English speaking ones), health centre and shopping centre. Quick connection to Prague city centre by car (15 min) or by bus and tube (35 min).

Rent: 16 000 CZK. The flat is available from 1st February.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104490
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha141
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.