Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 69 m² bez realitkySudoměřská, Praha - Žižkov

Sudoměřská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 095 Kč


Pronajmu byt v 5.NP v domě s výtahem. Byt tvoří 3 samostatné neprůchozí pokoje. Z centrální chodby je přístupná rovněž koupelna s vanou, samostatné WC a kuchyň. V chodbě jsou dvě vestavné skříně. Jako podlahová krytina slouží koberec, linoleum (kuchyň) a keramická dlažba. Zálohy zahrnují platby za vytápění, ohřev teplé vody, výtah, úklid domu a osvětlení společných prostor, vodné a stočné. Služby nezahrnují spotřebu elektřiny. Byt je částečně zařízen. Část zařízení na fotkách není součástí bytu. V domě je možné využít nabídku UPC (internet, televize, sat, telefon), telefonní linku. Nepřejeme si být kontaktováni realitními makléři.

I offer for long term rent a flat (3 rooms, WC, kitchen, bathroom, hall). The flat is located on the 5th floor. There is a lift in the house. All the rooms can be entered from the hall. In the hall are two biult-in wardrobes. On the floors are carpet, linoleum (in the kitchen), ceramic tiles. The service fee includes heating, hot water, water, garbage, lift, maintanence of the appartment house. Electricty is not included. garden with a picnic place surroudns the house. The flat is partly equipped. Not all furniture on photos belong to the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104495
Dispozice3+1
Podlaží5
Plocha69
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.