Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 55 m² bez realitkyDr. Šmerala, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Dr. Šmerala, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem prostorného bytu 1+1, o celkové rozloze 55 m2 v 2.NP cihlové zástavby v centru Ostravy. Byt i dum je po rekonstrukci (dum zateplen, plast. okna). Byt ma větší balkon s výhledem do dvora, sklep, v domě je výtah. Kuchyň. vybaveni - lednice s mrazákem, plynový sporák,stůl, židle, nová kuchyňská linka, komora, koupelna - sprchový kout. Pokoj - postel, TV. K nastěhování ihned. Klidne bydleni v centru Ostravy. Cena vc. vsech poplatku.

Long-term rent, 1 bedroom apartment + kitchen apartment, locagted in 2nd flor with lift in the building. Building and appartment after reconstruction. Spacious balcony with year view. Kitchen equipment - fridge with freezer, dining table with chairs, gas cooker, new kitchen unit, closet next to kitchen. Bathroom - shower bath. Room - bed, TV. Available immediately. Nice quite living in Ostrava center. Rent incl all fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104820
Dispozice1+1
Podlaží2
Plocha55
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.