Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 180 m² bez realitkyNad Hutěmi 392/22, Praha - Hloubětín

Nad Hutěmi 392/22, Praha - Hloubětín
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


1. Lokalita, stavební parcela a její vybavenost

Parcela o celkové ploše 1.771 m2, je lokalizována ve správním území Prahy 14 – Hloubětín, ca. 1,3 km od stanice metra Rajská zahrada ca. 300 m od stanice autobusu na okraji vilkového sídliště zvaném Hutě / Na Hrádku. V blízkém okolí (do 200 m) jsou 3 malé prodejny potravin a 3 restaurace. Východním směrem cca. 2 km je nákupní a zábavné středisko Černý Most.

Parcela svou severní stranou přiléhá ke komunikaci, na protější straně je chráněné území s vysokým porostem. Dům je na parcele umístěn tak, že západní návětrnou stranou přiléhá k druhému dvojdomku v zrcadlovém provedení. Východně od domu je kryté stání pro 2 auta s plošnou rezervou (cca. 51 m2), které je z poloviny využíváno jako zahradní altán. Pod stáním je dešťový kolektor 10 m3. Vedle stání je sauna s elektrokotlem o zastavěné ploše 6,2 m2 . Od kovaných vrat s el. pohonem a kovaných vrátek vede dlážděná komunikace podél východní části domu, mezi jím a stáním na auta, až na jižní stejně dlážděné nádvoří před zahradní částí parcely. Podél komunikace jsou zelené plochy. Parcela je kompletně oplocená drátěným pletivem a z větší části opatřena habrovým, pámelníkovým a smrkovým vzrostlým živým plotem. Vchod do domu je krytý, dlážděný. Za domem na jižní straně je pergola s vzrostlou vistárií. Na přední – vchodové části zahrady a kolem dlážděných plot jsou vzrostlé okrasné dřeviny řezané do tvarů a stromy (více jak 100 ks). Na zahradě jsou ovocné stromy a plodící křoviny (20 ks). Uprostřed zahrady je zítka ohraničující venkovní gril s odkládacím stolem. Na jižní straně parcely je dřevěná kolna o zastavěné ploše 39 m2 a skleník o ploše 12 m2 .

Zastavěná část parcely domem je 94 m2, zpevněná část (vchod, vjezd, stání pro auta, sauna) 91 m2, zelená plocha (vč. plotových těles) 1.586 m2.

2. Dům - koncepce a vybavenost

Dům je 2podlažní, podsklepený, stavěn z klasických materiálů. Plochy a kubatury v členění podle podlaží jsou uvedeny v následující části. Celková užitná plocha je 180,8 m2. Dům byl postaven v roce 1960 a v roce 1992 bylo dostavěno podkroví a kryté stání pro auta s dešťovým kolektorem.

Suterén domu je využíván jako sklad potravin, prádelna, šatna a kotelna. Cca. 26 m2 je z původní garáže přebudováno na dílnu s částí vybavenou umyvadlem a sprchou s odpadem do trativodu v zahradě domu. Do suterénu je přístup garážovými vraty a také schodištěm z přízemí domu.

Přízemí domu je dostupné z krytého zádveří po několika schodech vedoucích do předsíně, odtud do haly. Z haly je přístup do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně se špíží, koupelny a WC. Schodiště z haly vede do 1. NP s podkrovní částí.

1. NP a podkroví, dostupné jen z přízemí schodištěm a chodbou obsahuje a jeden pokoj /ložnici s vestavěným nábytkem a dále se šikmými stropy a střešními okny pracovnu s navázanými úložnými prostory pro lůžkoviny a šatnou, druhou koupelnu a WC. Pracovna a pokoj jsou vybaveny klimatizací. Z pracovny výstup na půdu a střechu domu.

Vodovodní přípojka, kanalizace - dům je zásobován vodou vlastní přípojkou PE 63x5,8, hlavní uzávěr v prádelně v suterénu, měření odběru v šachtě na části parcely přilehlé ke komunikaci. Přípojka z městského rozvodu do vodoměrné šachty PE 32/3 Dům je odkanalizován vlastní přípojkou PVC KG DN 150 do šachty na části parcely přilehlé ke komunikaci a dále přípojkou DN 200 do stoky města v přilehlé komunikaci.

Plynovodní přípojka – k domu je zavedena přípojka zemního plynu v provedení plyn PE 100 d 25 napojenou na NTL plynovod města. HUP je umístěn na sloupku v plotě přilehajícím ke komunikaci. Od HUP je přípojka pouze zavedena do suterénu domu bez dalšího rozvodu. Plyn není dosud využíván, smlouva není s dodavatelem uzavřena.

Topení a příprava TUV – starším elektrokotlem 12 kW. Vytápění všech prostor otopnými litinovými tělesy bez regulačních prvků. Příprava TUV v elektroboileru 150 l umístěném v suterénu. Paralelně je ro rozvodu topného média připojen deskový litinový kotel starší provenience – v současnosti nevyužíván.

Elektroinstalace - napěťová soustava 3+NPE, 230/400 V, 50 Hz. V plotě přilehlém ke komunikaci je umístěn sloupek s přípojkovou skříní SP, která je osazena třífázovým jednosazbovým elektroměrem RE s hlavním jističem 3x25A. Hlavní jistič před elektroměrem 40A, 3f. V předsíni vchodové části domu je umístěna skříň s jističi jednotlivých okruhů. Domovní rozvody jsou v hliníkovém provedení.

Slaboproud - V objektu je proveden rozvod telefonu s napojením na síť Telefónica V objektu je rozvod televizní antény a rozvod domovního telefonu s elektrickým vrátným, u vstupní branky na brance je osazeno zvonkové tablo a v brance instalován elektrický zámek. jižní straně domku je umístěn satelit pro příjem signálu podle smlouvy s UPC.

Celý dům a venkovní stání je vybaveno bezpečnostním systémem s bateriovým napájením a připojením na pult bezpečnostní agentury. Vedle toho jsou všechna okna vybavena mříží.

3. Plochy a kubatury

Charakteristika RD 4+1 180,8 m2

2 koupelny, 2 WC

kryté stání 2 auta

dílna, sklady, šatny, prádelna

Podlaží Prostor plocha m2 obestavěný prostor m3

Suterén dílna-sklad (dříve garáž) 19,0

sklad-sprcha, umyvadlo 6,9

kotelna 5,0

sklad potravin 9,1

prádelna, sušárna 8,1

šatna 11,0

Celkem suterén 59,1 189,8

1. NP obývací pokoj 20,5

ložnice 12,6

kuchyně 8,7

hala 10,0

koupelna 5,5

WC 1,4

špíž 2,7

předsíň 4,7

Celkem 1. NP 66,1 274,7

2. NP pracovna (část šikmý strop) 20,3

ložnice 12,6

chodba 6,3

šikmý strop - koupelna 6,5

šikmý strop - šatna 6,1

šikmý strop - lůžkoviny 3,8

Celkem 2. NP 55,6 197,9

Celkem plocha a kubatura 180,8 662,4

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104875
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.