Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 136 m² bez realitkyGenerála Píky, Praha - Dejvice

Generála Píky, Praha - Dejvice
Cena8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 784 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám krásný světlý byt 4+1+hala/T,2xB o výměře cca 136 m2 s výhledy do zeleně, Dejvice, Praha 6. Byt ve 4.patře má nezastřešenou rohovou terasu na J a Z a další dva balkony. Orientace bytu J, Z, S. Terasa a okna na Z směřují do oploceného parku s dětským hřištěm a venkovní posilovnou pro dospělé, okna na S do zalesněného vnitrobloku. Byt v původní dispozici 4+1+hala (viz. plánek a tabulka s rozměry místností) lze přeměnit na moderní 4+kk až 5+kk. Dubové parkety ve výborném stavu, krásné původní interiérové dveře vhodné k repasování. V bytě funkční plynový kotel na topení a ohřev vody, rozvody UPC internet- kabelová TV - telefon, elektronický vrátný. Sklepní kóje cca 16 m2. Dům z 20. let(ul. Generála Píky 2) je po rekonstrukci, nové stoupačky, výtah z r. 2006. Jedná se o atraktivní adresu v samotném srdci Dejvic, 2 min. pěšky na metro Dejvická, tramvaj, bus. Když opadne listí, naskýtá se z oken výhled na chrám sv. Víta a Petřínskou rozhlednu. Hypotéka možná. (Prosím realitní makléře, aby nás nekontaktovali s nabídkou služeb. Děkuji.)

Beautiful bright apartment 4+1 + hall / terrace, 2x balcony , about 136 m2 with views of greenery, Dejvice, Prague 6. Flat on 4th floor, corner terrace (south and west) and two balconies. Orientation S, W, N. Terrace and the west windows are facing the fenced park with a playground and outdoor fitness for adults, north windows are facing the backyard with trees. Apartment in the original disposition 4 rooms + kitchen + hall (see map and table with room dimensions) can be converted into a modern disposition “living room with kitchen + 3 bedrooms/4 bedrooms”. Oak floors in excellent condition, beautiful original interior doors suitable for remanufacturing. Gas boiler for heating and hot water, UPC Internet-cable TV - telephone. Cellar approx. 16 m2. House (approx. from 1920) after the reconstruction, new standpipes, lift from 2006. Attractive address in the heart of Dejvice, 2 minutes walk to Dejvicka metro, tram, bus. In autumn/winter(when leaves fell down) view of St. Vitus cathedral and Petrin view-tower.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104981
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha136
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.