Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyNa Topolce, Praha - Nusle

Na Topolce, Praha - Nusle
Cena3 449 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 627 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji útulný světlý byt 3+1 s balkónem v krásné klidné lokalitě v těsné blízkosti Vyšehradu. Byt se nachází ve 4. patře z celkových 5-ti pater domu s výtahem. Centrální místnost bytu – obývací pokoj je průchozí do dvou přilehlých pokojů. Dle vypracovaného projektu je možnost úpravy na 3+ kk (velký obývací pokoj s kuchyní a dva samostatné pokoje).

Byt je ve velmi dobrém udržovaném stavu. Renovované parkety, nová plastová okna, zděné koupelnové jádro a samostné WC. Po celé délce předsíně se nachází vestavěné skříně s úložným prostorem. Kuchyň je vybavena linkou, plynovým sporákem a spíží.

Technické parametry: topení dálkové, k bytu také náleží sklepní kóje. Vlastnictví družstevní s NULOVOU ANUITOU, převod do OV v následujících letech možný.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, vč. sportovišť a parku. Skvělá dostupnost směrem do centra i ven z Prahy. Vzdálenost na MHD je 10 min na tram i metro C.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105362
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha70
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.