Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 90 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný, nově zrekonstruovaný byt o velikosti 2+kk 70 m² plus terasa 20m² z roku 2002. Byt je zařízen novým, luxusním nábytkem na míru (vestavné skříňě v hale i v pokoji, komora, kompletně nově vybavená kuchyň, designová pohovka, atd). V celém bytě jsou nově repasované parkety, v koupelně dlažba. Okna jsou na všechny světové strany, výhled na pražský hrad a na Vítkov. Terasa poskytuje absolutní soukromí, je zařízená venkovním nábytkem.Volný od 1.5.2013.RK nevolat.

We are pleased to rent a spacious, brand new renovated apartment 2+kk 70 m² plus terrace 20m² (together 90m²) from 2002. Appt is fully furnished by new luxury built - in furniture ( wardrobe in entrance hall and room, separated storage place, new equipped kitchen, design sofa,… ). In addition, newly refurbished wooden parquets, tile floor in bathroom. Flat is oriented on all cardinal points, view on Prague’s castle and Vítkov park. The terrace provides absolute privacy, being fully furnished with garden table and sitting.Available from 1st May 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105584
Dispozice2+kk
Podlaží6
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.