Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 160 m² bez realitkyNad Rybníkem, Kralupy nad Vltavou - Zeměchy u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj

Nad Rybníkem, Kralupy nad Vltavou - Zeměchy u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme novostavbu RD na pozemku 895 m2, v obci Zeměchy u Kralup nad Vltavou, okr. Mělník, před dokončením s termínem kolaudace 3/2011. V přízemí zádveří, chodba, obývací pokoj s KK a výstupem na terasu (jih), spíž, WC, pracovna, technická místnost. Ve 2. NP jsou 2 pokoje, ložnice, koupelna, šatna, vedle domu 2 parkovací místa. Dům bude vybaven pro ohřev TUV a topení solárními panely a teplovodním krbem. V ceně jsou zahrnuty i dokončovací práce - vnější omítka, vybetonování terasy, zařizovací předměty (dlažby na chodbách a v KK, plovoucí podlahy, obklady v koupelně a WC, obložkové dveře), vybavení kuchyně, dokončení plotu. Veškerá občanská vybavenost je v Kralupech nad Vltavou. Dostupnost autem do Prahy 20 minut, vlaková zastávka 300m od domu.

Jsme přímí majitelé, CENA JE K JEDNÁNÍ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105685
Dispozice6+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.