Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyPelhřimovská, Praha - Michle

Určeno ke spolubydlení
Pelhřimovská, Praha - Michle
Měsíční nájemné7 000 Kč


Nabízím volný zařízený pokoj v zařízeném bytě 2+1 přímo na metru Budějovická. Pokoj je docela velký, je v něm téměř nepoužívaná válenda a stůl a židle, zbytek se dodá dle jeho ořání. V předsíni je velká vestavěná skříň. Na podlaze je modý koberec, vcelku také zachovalý, na oknách jsou žauzie. V bytě je vybavená kuchyň(lednička, mikrovlnka, nádobí), dále je zde pračka. V koupelně je vana, bohužel společná se záchodem, ale snad to spolu zvládnem:-). Byt se nachází v 5. patře s výtahem, hezký výhled z okna, terasa přes celý byt. Nájemné vč. poplatků činí 7000,-, vratná kauce 5000,-. Bydlím zde já, 26 - ti letá slečna moje 9 - ti měsíční dcera(v noci spí) a malý hodbý bílý pes. Těším se!

I´m offering free room for 1 person in the furnished flat 2+1 streight on the metro station Budejovicka(red line, 6 minutes to the center). The room is quite big, there is a almost new bed, table, chair, another furniture possible get, now is even big wardrobe in the entrance. On the floor is blue, quite ok carpet. In the kitchen is a fridge, microwellem dishesm pots...in the flat is the waschmashine. In the badroom is a bathform, badroom is tohether with the toilete. The flat is situated in the 5th floor with the lift, nice sight by the window , balkony over all the flat. The rent is 7000,- including the utilities, returnable deposite 5000,-, In the flat is living me - 26 - old girl, my daughter and small white dog. Foreigners r willcome!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105814
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha50
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.