Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyJarní, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Jarní, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Pronajmu zařízený byt 1+kk, 30 m2, v Hostivicích u Prahy v Jarní ulici. Byt leží v přízemí dvoupatrového domu stranou od hlavní komunikace poblíž řadových rodinných domků. Kuchyňská linka je vybavena zabudovanou lednicí a elektrickým sporákem. Obytný prostor má několik skříněk se zásuvkami a knihovnou, rozkládací lůžko, pojízdný stolek a křeslo, jídelní stůl se židlemi. Možnost připojení na společnou TV anténu a internet.Koupelna s WC, sprchovým koutem a autom. pračkou. V předsíni je velká zabudovaná skříň a úložný prostor pod stropem. K přízemnímu bytu patří zahrádka o rozloze cca 20m2. Doprava do středu města vlakem do Dejvic a dále až na Masyrykovo nádr. trvá celkem 30min. Dále je spojení autobusem na metro Zličín, nebo autobusem na Bílou horu. Nájem je 7.000,- Kč + poplatky 2700,-Kč(zahrnují elektřinu, vodu i topení). Byt je k okamžitému nastěhování.

I'm offering a rent of a furnished apartment 1+kk, 30 m2, in Hostivice, street Jarní. The apartment is located on a ground floor of a new brick building in a quiet area, near by the private houses. Kitchen is equipped with el. stove and fridge, living space with cupboards, bookshelves, folding bed, side table, armchair, table and chairs. Bathroom including toilet, shower and washing machine. Internet connection and TV aerial is possible. Hall has got a big build in wardrobe. 22 m2 garden belong to the apartment. Good transport to Prague - 15 minutes by bus to Zlicin or 30 minutes by train through Dejvice to Masaryk train station. Rent is 7.000,- Kč + 2.700,-utilities. Flat is available imediatly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105923
Dispozice1+kk
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.