Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKloboučnická, Praha - Nusle

Kloboučnická, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Byt 2+kk o velikosti 45m2 ve 2.patře cihlového domu s výtahem. Byt má předsíň s vestavěnou skříní a 2 pokoje se samostatným vstupem, v 1 pokoji je kuchyňský kout s myčkou 45 cm, plynovým sporákem a digestoří. Koupelna s vanou, samostatné WC s umyvadlem. Etážové plynové topení, na podlaze dřevěná prkna. Byt je 5 let po rekonstrukci. Bezpečnostní dveře Next. Poplatky činí 2500 Kč + plyn 800 Kč + elektřina 500 Kč.

For rent - an 45sqm, 2-room apartment with kitchen corner, situated on the 2.floor in the brick-house. Apartment has a lobby with the built-in wardrobe, 2 rooms – each with it’s own entry. In one of the rooms you will find kitchen corner with 45cm dishwasher, gas stove and digester. Bathroom with bath-tub, stand-alone wc with washing basin. gas heating, wooden boards on the floor. Apartment is 5yrs after reconstruction. Safety door Next.Expences are 2500 Czk + 800Czk for gas + 500Czk electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105963
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.