Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 82 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné26 900 Kč


Nádherný zrekonstruovaný byt ve vyšším standardu dle komplexního návrhu architekta, v kompletně zrekonstruovaném domě z roku 1907 s atmosférou. Nachází se 15min pěší chůzí od samotného centra města v oblasti situované do zeleně Vítkova a zároveň naproti novostavbě polyfunkčního domu s hypermarketem a parkovacím domem. Vedle parku/relaxační zóny. Bus 1min, metro Florenc či Flora 5min. Koupelna v italském obkladu, bambusová podlaha, dýhované dveře. Sklep. Přijďte se podívat, budete okouzleni.

K nastěhování: 1/11/2008

Beautiful just reconstructed flat of higher level according to complete architect's project. Completely reconstructed building dated 1907 - historical atmosphere. 15min walking from the very center of Prague. Situated in green of Vitkov - park and relax zone. opposite to hypermarket and parking house. 1min to bus, 5min to metro Florenc or Flora. Bathroom in Italian style, bamboo floor, solid wooden door. Basement included. Come to see, you'll be enchanted.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10606
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha82
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.