Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyPřeštická, Praha - Hostivař

Přeštická, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím do pronájmu nový částečně zařízený byt 56m2 v Hostivaři s velkou terasou 15m2. Byt je vybaven spotreb. AEG kuch. linkou včetně lednice, horkovzdušné trouby a mycky, 1x manžels. postel, sofa, vestavěná skříň, plovoucí podlaha, koupelna s vanou a novou pračkou, bezpečnostní dveře. Byt je situovaný v klidné lokalite blízko Hostivařského parku. Před domem je stanice autobusu s dobrou dostupností do centra. Z bytu nadherny výhled na celou Prahu. Uvedena cena je bez poplatků 

K nastěhování: 1. Cervenec 2016

I offer new built flat of 56m2 at Hostivar, Praha 10 incl. big terrace of 15m2. The kitchen is equipped with fridge, stove and modern kitchen furniture. Double bed, sofa, wardrobe. Timber floor, bathroom with wash machine and bath tube. The flat is situated close to Hostivar park. Nice view to whole Prague, Bus station dirrection metro Skalka or Chodov is in front of the house.

Available July 2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10613
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyOstatní
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.