Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyJaroslava Lohrera, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Jaroslava Lohrera, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné1 050 000 Kč


Prodám byt v os.vl. o dispozici 2+1,možno na 3+1 předělit, výměře 56m, sklep, kolovna na ul. J. Lohrera v Místku kousek od centra města. Byt je v původním stavu ( upravíte kompletně podle svého vkusu) s novými plastovými okny a balkonem. Rychlý pevný internet 802. Dům je nově po revitalizaci včetně nových rozvodů vody, odpadů, ...

výtahů, zateplení. Super osmé patro = nádherný výhled na Frýdek, Lysou, Smrk, nikdo vám nekouká do oken! Vy ale vidíte všude i na auto, vlna zde nedosáhne - hasiči ano. Klidné místo a ani hluk z boční ulice už neslyšíte. Dva výtahy, jeden nákladní. Možno předělit na 3+1, nebo si upravit obývací pokoj, je dlouhý 7,50 m. Byt je velice teplý a sluníčko se točí kolem bytu celý den. Všude je velice blízko, Pěkné místo. Možno i pronajmout za 9 tis. včetně neomezeného internetu a všech ostatních poplatků ( + 20tis vratné kauce).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106346
Dispozice2+1
Podlaží8
Plocha56
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.