Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 120 m² bez realitkyZa Kinem, Sadská - Sadská, Středočeský kraj

Za Kinem, Sadská - Sadská, Středočeský kraj
Cena3 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 687 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD 5+1 garáž, zahrada Město:Sadská- Nabídka

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům kolaudovaný v r.1994 o velikosti 5 1 s garáží pro 3 auta v městě Sadská, okr. Nymburk. Dům postaven na parcele o rozloze 585 m2, z toho zastavěná plocha 120 m2. Celý dům je podsklepen. Po vstupu se dostáváme do předsíně ve které se již nachází samostatné WC a šatní skříň. Dále následuje předsíň na kterou navazuje prostorná kuchyň se spíží a komorou. Na tuto místnost přímo navazuje jídelna a velká hala s terasou směrem na zahradu.

Po schodech se dostaneme do prvního patra kde jsou tři samostatné pokoje, prostorná koupelna a druhé samostatné WC. V tomto patře také dlouhý balkon na který se vychází z maželské ložnice a dětského pokoje 2dětský pokoj je bez balkonu. Nad tímto patrem se nachází ještě půdní místnost která je hotová včetně izolací oken a podlahy. Je možné okamžitě využít jako ložnici, studentský pokoj nebo ateliér. Podlahy v domě betónové

na kterých jsou z části zátěžové koberce na míru, v kuchyni a jídelně korek a dlažba v koupelnách. Ve sklepních prostorách se nachází několik vytápěných místností- obrovská garáž s dílnou, prádelna s výměrou cca 45 m2 (vana, sprchový kout). Vytápění je ústřední elektrokotlem které lze kdykoliv předělat na vytápění plynovým kotlem,plynová přípojka. Ve městě se nachází jak autobusové tak vlakové spojení (Praha,Hradec Králové,Nymburk,Kolín a další) Najdete zde mnoho potřebných krámků (drogerii,lékarnu,kino,2benzina,10hospůdek s 2 pěknými restauracemi a mnoho dalších. Je tu i mateřská a základní škola.Lékař jak normální tak dětský,zubař.

Pro více info pište na email.. Nebo volejte na tel č: 605178826 okolo 16-20hodiny.. Cena: 3 699 000kč.. Popř dohoda. Nastěhování možné ihned. Při zájmu pošlu další foto.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106447
Dispozice5+1
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.