Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 280 m² bez realitkyPolesí, Rynoltice - Polesí u Rynoltic, Liberecký kraj

Polesí, Rynoltice - Polesí u Rynoltic, Liberecký kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Toužíte po bydlení v krásné přírodě, na čistém vzduchu, obklopeni lesy a přitom Vám dům bude vydělávat peníze? Nabízíme prostorný dům 9+3xkk po rekonstrukci - nečekají Vás žádné velké invetice jen jeho údržba. Dům se nachází v centru krásné lokality obklopené lesy Lužických hor.

Nemovitost o celkem deseti místnostech, 3x kuchyně s vestavěnými spotřebiči, 4x sociální zařízení, má dva samostatné vchody, jeden vchod do přízemí, kde se nachází prostorný byt 2+kk (90 m2) obývací pokoj spojený s kuchyní, dále samostatný neprůchozí pokoj, prostorná chodba, koupelna s vanou, WC a místnost pro pračku a sušičku.

Dále je v přízemí další samostatná místnost, která v současné době slouží jako sklad a kotelna s kotlem na tuhá paliva (poloautomatický). Druhý vchod vede do prvního patra, zde je opět obývací pokoj s kuchyňským koutem (40 m2), dále třílůžkový pokoj, pokoj s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a WC) a kuchyňským koutem, v prvním patře je dále samostatné sociální zařízení (sprchový kout,2x WC). V podkroví se nachází tři pokoje a jedno sociální zařízení. Dům se prodává téměř kompletně zařízený. U domu je oplocená zahrada cca 450 m2 - rozdělená na dvě části. Dále jsou zde skladové prostory-celkem tři mísnosti s vchodem ze zahrady. Na pozemku je další stavební parcela o výměře 34 m2, na které je postavena dřevěná chata, určená k modernizaci. Na zahradě možnost parkování aut pod uzavřením. Liberec vzdálený 25 km, Česká Lípa 30 km, Praha 130 km, výborná dostupnost po dálnici až do Rynoltic. Dům se prodává včetně kompletního zařízení v 1. patře a podkroví, dvěma kuchyňskými linkami s vestavěnými spotřebiči. V současné době je dům provozován jako horská chata. Možnost financování úvěrem. Výhodná možnost bydlení s podnikáním-pokoje jsou v současné době pronájímány turistům, eventuelně dům pro vícegenerační bydlení.Super dům za cenu panelákového bytu v Praze! Nízké náklady:topení Kč 15.000/rok,el.a voda Kč 3500/měs.Liberec 20min.autem.Velmi výhodná nabídka, prodej z rodinných důvodů. Není v zátopové ani povodňové zoně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106504
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha280
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.