Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyPod Nouzovem, Praha - Kbely

Pod Nouzovem, Praha - Kbely
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 394 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím k prodeji krásný světlý byt 1+kk o celkové výměře 36,80m2 včetně balkonu o výměře 1,90m2. Byt se nachází v novostavbě z roku 2007 a je umístěn ve 3 NP. Je koncipován jako obytný pokoj s rohovou kuchyňskou linkou (dřez, elektrický vařič, digestoř a jídelní bar). V pokoji je postaveno prostorné patro na spaní, pod něž je možné umístit pohovku. Podlaha v bytě i v chodbě je vyrobena z PVC v barvě buku. V tomto odstínu jsou i všechny dveře, kuchyň a vestavěná skříň se zrcadlem nacházející se v předsíni. Koupelna je vybavena umyvadlem, toaletou, vanou a elektrickým žebříkem. K bytu patří i balkon s výhledem na ulici a přilehlé domy. Za domem se nachází multifunkční hřiště (tenis, voleyball, basketball atd.) Parkování je možné před domem, popř. lze přikoupit garážové stání

Obytný dům byl postaven v rámci projektu Na zelené louce v klidné a velmi příjemné lokalitě Prahy 9 – Kbely. Projekt preferuje moderní styl bydlení - skloubení práce ve velkoměstě s bydlením v klidném prostředí městské části zasazené do zeleně nedaleko centra metropole.

V okolí domu je zajištěna veškerá občanská vybavenost – mateřská škola, základní škola, obchod, nově vybudovaný krásný velký park i několik dalších menších parků, zdravotní středisko, služebna městské policie, pošta, restaurace, kosmetické a kadeřnické salony atd.

Dostupnost MHD: zastávka autobusu se nachází 7 minut pěší chůze od domu

Dostupnost k metru C Prosek – cca 8 min autobusem

Dostupnost k metru C Letňany – cca 10 min autobusem

Dostupnost k metru B Palmovka - cca 15 min autobusem

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106694
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha37
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.