Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 9 m² bez realitkyVáclavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné3 000 Kč


Hledáme jednoho spolubydlícího (holka/kluk) slušné a přátelské povahy do samostatného pokoje (cca 9 m2) do nově zrekonstruovaného bytu 4+kk situovaného v ulici Václavská (přímo u stejnojmenné zastávky, tram. č. 1,2, noční linka) nedaleko Mendlova náměstí (asi 2 min chůze), tedy v centru města. Je zde dobrá dostupnost, např. k nádraží (tramvají 5 min, pěšky 10 minut).

V bytě je velká dlouhá chodba, společná místnost (k různému využití - např. pracovna, studovna, jídelna, obývák atp.), kuchyňský koutek (lednička, sporák, mikrovlnka, varná konvice), velmi prostorná koupelna vybavená pračkou a samostatná toaleta - viz fotografie.

V areálu budovy je umístěn vinný sklípek, naproti přes cestu hospůdka, popř. pro aktivnější - centrum tance, cyklostezka a stezka pro inline bruslení.

Samostatný pokoj je určen pouze pro jednu osobu (3m x 3m). Pokoj je světlý, vymalovaný na bílo, čistý, pěkně udržovaný, světlá plovoucí podlaha. Nabízí se zařízený velkým psacím stolem, se současným nájemcem je možné se domluvit na odkupu nové postele (IKEA). Nájem nepřesahuje 3.000 Kč včetně inkasa a internetu. Pokoj bude volný od 1.11.2010.

V případě zájmu o další informace nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese kralova.petra@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106778
Dispozice4+kk
Typ budovyCihla
Užitná plocha9
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.