Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKarla čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

Karla čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


MODERNĚ ZREKOSTRUOVANÝ BYT s lodžií se nachazí ve 3.patře třípatrového cihlového domu s výhledem do zeleně v klidné části obce Unhošť(PID metro ZLIČÍN/HRADČANSKÁ BUS cca 30min.)5km jižně od Kladna a 12km západně od Prahy. Veškerá občanská vybavenost v místě,bus.zastávka 50m od domu.Lednička,pračka,dig.TV,DVD..Moderní nábytek.Bodové osvětlení,ústřední topení..Byt je velice světlý-plastová okna(žaluzie)na východ i na západ.Snadné parkování,v obci je wi-fi,ale net možný i tel.přípojkou. Vratná kauce činí 10.000kč,ZÁLOHY NA POPLATKY PRO 2osoby činí 2500Kč.

Ihned volný k nastěhování!

The 50sqm - 2 ROOMS MODERN FLAT WHITH THE BALCONY is situated 12km from Prague (EXIT 12km of motorway R6 Praha-Karlovy Vary)in the small town Unhošť. There is a safe parking in front of the house and BUS stop 50m from the house - the terminus of BUS 307 from the METRO station ZLIČÍN (30min.) There is Wi-fi net in the town or LAN conection in the flat. There is a nice wiew to the country side - west side woods.. It`s a quite safe place. All furnitures and electronics seen at the photos stay there. The monthly rent is 7500 CZK / 300 EUR + electricity, water and heating fees. Returned deposit 10.000 CZK / 400 EUR at the signature of The rent contract needed. The flat is available for people of any nationality immediately!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10689
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.