Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyLuční, Smržovka - Smržovka, Liberecký kraj

Luční, Smržovka - Smržovka, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1 o výměře 79 m2 v klidné části Smržovky nedaleko Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 3. ze 4 pater zděného bytového domu. Po celkové rekonstrukci. Volný k nastěhování od dubna/května 2011. K bytu náleží sklepní kóje a balkón. Slunný byt, výhledy do přírody, nová plastová okna. V pokojích jsou kvalitní parkety, v kuchyni nové lino, na chodbě nový koberec. Nová moderní kuchyňská linka se sporákem a digestoří. Jinak je byt nevybavený.

Byt se nachází v Horní Smržovce nedaleko náměstí T. G. Masaryka. Jablonec n/N 7 km, Liberec 17 km, Praha 107 km (dálnice). Skvělé bydlení v srdci Jizerských hor, vhodné pro příznivce turistiky, cyklistiky a zimních sportů. Lyžařský vlek přímo ve Smržovce, větší lyžařská střediska: Tanvaldský Špičák 3 km, Rejdice 13 km, Harrachov 18 km, Rokytnice nad Jizerou 22 km, Ještěd 25 km atd. V okolí též upravené běžkařské trasy. Z kuchyně výhled na skalní vyhlídku Hvězda, v okolí řada rozhleden. Obchod, zastávka vlaku a autobusu do 5 min. chůze od domu.

Nájemné 6 000 Kč + zúčtovatelné zálohy na spotřeby cca 3 000 Kč (teplo, voda, společné náklady domu). Převedení elektroměru na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107090
Dispozice3+1
Podlaží3
Plocha79
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.