Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyAmbrožova, Praha - Žižkov

Ambrožova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem částečně zrekonstruovaného bytu 2 kk, 54 m², 1. patro, na Praze 3 v Ambrožově ul. Jedná se o dům s osobním výtahem, v bytě jsou nová plastová okna, samostatné ústřední topení s plynovým kotlem a plně zařízená kuchyně a koupelna s vanou, samostatné WC a balkon. Okna i balkon jsou situována na východ s výhledem do uzavřeného a klidného vnitrobloku. Vynikající dopravní spojení do centra (tram, bus - 10 min). K dispozici od 1.února 2008. Požadovaný nájem 12000 poplatky 3000 Kč. Kauce 1 nájemné.

Kontakt: radek.janous@mybox.cz

K nastěhování: 1/2/2008

Nice apartment 2 rooms with kitchenette, 54 m2, on the 2nd floor with balcony. It is partially furnished (depends on agreement), but with equipped kitchen and bathroom (stove with oven, refridgerator, digestor, washing machine). There is bathtub, and basin in the bathroom. There is a lift in the house, and the apartment is after reconstruction with new windows and independent heating. The windows and balcony are oriented to the east to the quiet and closed backyard. The apartment is situated close to bus stops and tram stations with perfect connection to the centre (10 min). The apartment is available from 1 February 2008. Monthly price: 12000 3000 CZK (Utilities)

radek.janous@mybox.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1076
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.