Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 158 m² bez realitkySrpnová, Praha - Ďáblice

Srpnová, Praha - ĎábliceVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Moderně koncipovaný, samostatně stojící rodinný dům. Světlý, vysoké stropy (cca 2,78 m) v přízemí, trámoví v patře. Prostorný obývací pokoj s elegantním krbem spojený s jídelnou a moderní kuchyní s "ostrovem". Příjemný výstup na jihozápadní terasu přímo z jídelny. Dole ještě toaleta a garáž se skladem. Vše propojeno přes komorní halu jako srdce domu. Na všech oknech v přízemí jsou předokenní rolety, které nabízejí večer naprosté soukromí a úsporu tepla.

V patře velmi účelná a designově čistá koupelna, která je obklopena třemi ložnicemi (případně 2 ložnice a pracovna). Plynové vytápění s kombinovaným podlahovým topením v přízemí a radiátorovým topením v patře. Zahradníkem navržená a provedená zahrada s automatickým zavlažovacím systémem. Dům je v bezvadném stavu a nevyžaduje kromě úklidu a sekání trávy žádnou údržbu.

Autobusem 103 je to 7 minut na metro Ládví (trasa C) nebo autem necelých 5 minut s možností parkování na odstavném parkovišti P+R u metra.

IDEÁLNÍ PRO RODINU NEBO MLADÝ PÁR, KTERÝ HLEDÁ KLID A KOMFORT V DOSAHU CENTRA PRAHY. PROSÍM POUZE OSOBY S TRVALÝM POBYTEM V ČR NEBO V SHENGENSKÉM PROSTORU.

VOLNÝ K NASTĚHOVÁNÍ K 1.11.2010

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107629
Dispozice5+kk
Podlaží2
Plocha158
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.