Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyPatočkova , Praha - Břevnov

Patočkova , Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


nabízím k pronájmu luxusní byt 35 m2, 1+k.k. s balkonem v novostavbě na Praze 6, Břevnov. Byt je zcela zařízený nábytkem včetně vestavěné kuch. linky, ledničky, pračky, zařízení pokoje včetně televize, v předsíni je na míru zhotovená velká vestavěná skříň, v domě je k dispozici kabelová televize a internet. V bytě jsou nadstandardní plovoucí podlahy.

V domě je výtah. Vstup do domu je zajištěn čipovými vstupníky spojenými s videotelefonem v předsíni. V samotném bytě jsou bazpečnostní dveře. Okna bytu jsou do postranní ulice s volným výhledem do zeleně na východ. V bytě jsou euro dřevěná okna. Byt je ve 3 podlaží zděné luxusní novostavby.

Přímo před domem je stanice 3 linek MHD se spojením na metro Hradčanská nebo Dejvická /doba jízdy cca 7 minut/, přímé spoje do Motola cca 8 minut, dále je výhodné velmi rychlé spojení na letiště Ruzyně. V blízkosti je výhodné spojení do centra tramvajemi s jízdou okolo Pražského hradu.

V místě je veškerá občanská vybavenost včetně polikliniky, lékárny, pošty a celé řady obchodů. Přímé spojení je rovněž do nemocnic Motol, Homolka a Střešovická nemocnice.

V bezprostřední blízkosti je velký park navazující na areál Břevnovského kláštera a obora Hvězda.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107814
Dispozice1+kk
Podlaží3
Plocha36
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.