Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 85 m² bez realitkyKonstantinova, Praha - Chodov

Konstantinova, Praha - Chodov
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 197 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


 Prodávám byt v osobním vlastnictví, ve druhém patře panelového osmipatrového domu. Dům po rekonstrukci (oprava střechy, nová zateplená fasáda, nová plast. okna), komplet nový výtah (vejde se pohodlně kolo, kočárek).

Byt včetně jádra původní – podlahy linoleum, jádro umakart. Možné rekonstruovat podle vlastních představ (zlepšit dispozice některých místností – např. zvětšit koupelnu...), nicméně byt je dobře obyvatelný (a obývaný) i v současném stavu – lépe viz foto.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost (škola, školka, gymnázium, lékař, pošta, nový kostel – Komunitní Centrum Matky Terezy, obchody... – vše max. do deseti minut chůze), taktéž příroda pro vycházky (jogging, jízdu na kole...) je nablízku (Milíčovký les – deset minut pěšky, přírodní park Hostivař, údolí Kunratického potoka, na jaře opravdu nádherný Průhonický park aj.), před domem nové dětské fotbalové hřiště a pískoviště s velkou prolézačkou (přímo pod okny, viz foto).

Pět minut pěšky (i méně) je metro C Háje (konečná – což je výhoda – sednete si...), autem výborná dostupnost na D1 směr Brno. Parkování bez problémů přímo před domem.

K bytu náleží ještě samostatný malý sklípek v suterénu (viz foto).

V ceně může být veškeré vybavení (sporák, pračka, lednička s mrazákem, téměř všechen nábytek) – podle dohody.

K dispozici cca dva měsíce po podepsání rezervační (předběžné) smlouvy. I to je možné domluvit – upravit, záleží na více okolnostech.

Realitní makléři, nevolejte.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10783
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha85
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.