Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 87 m² bez realitkyKonstantinova, Praha - Chodov

Konstantinova, Praha - Chodov
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám byt 4+kk (plus ještě jídelní kout) v osobním vlastnictví, 87 m2, na Jižním Městě - Konstantinova ulice, Praha 4.

Druhé patro panelového osmipatrového domu. Dům po rekonstrukci (oprava střechy, nová zateplená fasáda, nová plast. okna, stoupačky, vchodové dveře), komplet nový výtah (vejde se pohodlně kolo, kočárek).

Realitní makléři, nevolejte!!!

Byt včetně jádra původní – podlahy PVC, jádro montované – umakart. Stav viz fotografie. Rekonstrukce alespoň jádra by asi byla vhodná (šlo by také zlepšit dispozice některých místností – např. zvětšit koupelnu...), nicméně byt je dobře obyvatelný (a obývaný) i v současném stavu. Měsíční celkové poplatky u čtyřčlenné rodiny nepřesahují 5000 Kč (včetně všech záloh i fondu oprav).

V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost (škola, školka, gymnázium, lékař, pošta, nový kostel, obchody...).

Stejně i příroda pro vycházky (jogging, jízdu na kole) je nablízku (Milíčovký les, vodní nádrž a lesopark v Hostivaři, údolí Kunratického potoka, Průhonický park aj.), před domem nové dětské fotbalové hřiště a pískoviště s velkou prolézačkou (přímo pod okny, viz foto). Klidná lokalita.

Čtyři minuty pěšky (i méně) od domu je metro C Háje, čili z bytu jste např. za 25 minut v centru města na Muzeu. Jiný příklad - autobusem trvá cesta na Černý Most 35 minut, na Žižkov (Želivského) 20 minut.

Autem výborná dostupnost na D1 směr Brno. Parkování bez problémů přímo před domem.

Všechny 4 pokoje v bytě jsou neprůchozí. Výměry jednotlivých místností (v metrech čtverečních): obývací pokoj 18,6; druhý pokoj 11,9; třetí pokoj 12,8; čtvrtý pokoj 12,2; kuchyňský kout 5,6; jídelní kout 5,4; předsíň 7,4; šatna 7,4; koupelna 2,64; WC 0,84; celkem cca 85. Dle dokumentace je byt 87,8 metrů čtverečních – zřejmě včetně zdí a příček.

Byt je dobře dispozičně řešen – na požádání zašlu plánek.

V bytě je ústřední topení - teplo je získané (i pro TUV) přes výměník z teplovodu z elektrárny v Mělníce (tj. odpadní - snad stále ještě levnější teplo). V minulém roce byly náklady na teplo pro tuto bytovou jednotku 7800Kč/rok.

K bytu náleží ještě samostatný malý sklípek v suterénu - viz foto. Byt nemá lodžii.

V ceně může být veškeré vybavení (kombinovaný sporák, starší kuch. linka, pračka, lednička s mrazákem, téměř všechen nábytek) – podle dohody.

K dispozici cca dva měsíce po podepsání rezervační smlouvy. Případně dle domluvy.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10785
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.