Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyU pošty, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

U pošty, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


DB 3+1 (možný převod do OV), výměra celkem 60,1m2 + 4,7m lodžie + 2,0m sklepní koje.

Celý dům je po kompletní revitalizaci - tj. zateplení, nová střecha, nová plastová okna, nový výtah, nové vstupní dveře vč. schránek atd., byt je v samostatné části domu, tzn. nemáme sousedy vedle sebe, ale jen pod sebou a nad sebou. Byt se nachází ve 4. NP z 7.NP, v domě je výtah.

- obývací pokoj 17, 5 m (otočený na jih, průchozí do ložnice), nové omítky, plovoucí podlaha dřevo masiv. Výhled směrem do staré zástavby St. Lískovce - ne na další paneláky.

- ložnice 12, 0 m (otočená na sever), nové omítky, na podlaze po celé ploše zánovní koberec. Výhled směrem přes poštu na Mikuláškovo náměstí... další paneláky vzdáleny asi 500 m.

- pokoj 9,1 m (otočený na sever, přístupný přímo z chodby), vymalováno, na podlaze po celé ploše zánovní koberec. Výhled do zeleně.

- kuchyň 6,5 m (otočená na sever, přístupná přímo z chodby), kompletní rekonstrukce, nové omítky, kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči zn. Whirlpool, plynová varná deska, elektrická trouba, myčka, linka prodloužena až na rozšířený parapet. Na podlaze dlažba. Na kuchyň navazuje vestavěná spižní skříň a dvířka skrývající stupačky obojí v designu shodném s kuchyňskou linkou. Výhled do zeleně.

- předsíň a chodba - 10,3 m, na podlaze dlažba, vybaveno renovovanými vestavěnými skříněmi, vstupní dveře do bytu bezpečnostní

- koupelna 2,5 m - totální rekonstrukce, zděné jádro, rohová vana se skleněnou zástěnou pro sprchování, luxusní kachličky, bodové osvětlení

- wc 1m - stejně jako koupelna, wc vestavěný geberit

- komora - 2,5 m - původní stav, vybavena policemi

V lokalitě vynikající občanská vybavenost (poliklinika, Albert, KB, pošta atd.), výborná dopravní dostupnost do centra Brna, bezproblémové parkování

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107909
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha67
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.