Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1310 m² bez realitkyK Rybníku, Plzeň - Malesice, Plzeňský kraj

K Rybníku, Plzeň - Malesice, Plzeňský kraj
Cena2 290 Kč

Tato nemovitost již od 10 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký stavební pozemek v Plzni na exkluzivním místě

Atraktivní stavební parcela o výměře 1310 m2 na žádaném místě v Plzni-Malesicích cca 5 km od centra Plzně, na okraji souvislé zástavby nových rodinných domů, v bezprostředním kontaktu s přírodou.

Stavebníkovi jsou k dispozici veškeré inženýrské sítě (telefon, elektřina, voda, plyn, kanalizace, čistička odpadních vod) + nová příjezdová komunikace s asfaltovým povrchem, včetně parkovacích míst pro návštěvy vlastníka přímo před pozemkem na této komunikaci.

K dispozici jsou dostatečné zásoby spodní vody, přímo na parcele je možno zbudovat vrtanou nebo kopanou studnu. Zdrojem čisté přírodní vody pro nové majitele je společný vrt zbudovaný pouze pro obyvatele nových domů v této lokalitě.

Stavební pozemek je rovinatý, s travnatým porostem, průběžně udržovaný, možno ihned stavět.

Místo je atraktivní zejména pro milovníky přírody a romantiky, v bezprostřední blízkosti parcely jsou dva menší rybníčky, v okolí se nachází mj. Malesická skalka a zřícenina hradu Kyjov – přístupné po žluté turistické stezce vedoucí přímo za domem, les je vzdálen cca 200 m.

Zárukou spokojenosti příměstského bydlení v zeleni je exkluzivní lokalita a dobré sousedské vztahy. Lokalita je na rozdíl od jiných míst podobného typu nepoznamenaná výplody tzv. podnikatelského baroka. Okolní zástavba je velmi příjemná a okolí nenarušují žádné obtěžující silniční komunikace.

Výhodou je stabilizovaná lokalita se vzrostlou zelení, bez probíhajících stavebních prací – jedná se o poslední nezastavěný pozemek v tomto místě.

Stavební pozemek díky své rozlehlosti umožňuje postavit vedle samotného rodinného domu např. velký bazén, zahradní altán, dvojgaráž, dílnu, umístit zde dvojdomek pro větší rodinu, případně pozemek rozdělit na dvě menší samostatné parcely např. pro soužití rodičů s dětmi (parcela umožňuje pohodlný příjezd ze dvou stran).

Umístění parcely nabízí klidné bydlení s příjemným okolím a rychlým napojením na střed Plzně.

Cena plně odpovídá kvalitě, lokalitě a vybavení tohoto exkluzivního stavebního pozemku.

K nastěhování: 1/11/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10829
VlastnictvíOstatní
Plocha1 310
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.