Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyBartákova 1117, Praha - Krč

Bartákova 1117, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč


ARKADY PANKRAC Byt 3 + 1

Byt po rekonstrukci : Bytove jadro, velka koupelna, Eurookna, moznost proskleni balkonu

Dum po rekonstrukci : Vytahy, zatepleni, podl. krytiny, chipy

Byt 1. kategorie v soukromém vlastnictví 3+1 s lodžií na západ, v pátém patře ( ze 7 ) panelového domu s výtahem, ( obývací pokoj, dvě oddělené ložnice, kuchyň s jídelním koutem, prestavena koupelna + WC / zděné bytové jádro, velice pekne /, předsíň, na podlahách koberce a PVC ) cca 65 m2, v klidne ctvrti, Bartákově ulici 1117, Praze 4, naproti Interhotelu PANORAMA - CORYNTIA, Dum je velice pekny po celkove rekonstrukci, dlazba, zatepleni zatepleni. Byty jsou tez po rekonstrukci., plastova okna, bztova jadra. Moznost zaskleni balkonu. V bytě je lodžie, možnost telefonu a internetu ( UPC ), barevná televize, kabelová televize, lednička, čtyřplotýnkový sporák s troubou, automatická pračka a samozřejmě vybavení, nutné k provozu domácnosti. ( vařič, žehlička, vysavac, sada nádobí atd.) V přilehlých ulicích je dostatek místa k parkování, je možno si též dohodnou parkování v IH Coryntia. Orientace oken VÝCHOD ZÁPAD. Dopravní obslužnost je výborná : Severojižní magistrála, jižní okruh, metro Pankrac 2 min, 3 denní a 2 noční autobusové linky. Za 15 min na Vaclavskem namesti.

Uvedený byt je volný ihned a plně k dispozici. Nájemné ve výši 10 500,- Kč měsíčně měsíčně a měsíční nezůčtovatelný poplatek (za vodné, stočné, plyn, elektřinu, topení ústředním topením, odvoz odpadků atd.) ve výši 4 800,- Kč by bylo placeno na 1 měsíc dopředu s tím, že při podpisu nájemní smlouvy požaduji platbu za první měsíc nájemného období včetně poplatků za energie a kauci ve výši jednoměsíčního nájmu a poplatků. Mám též připravenou vlastní navrh nájemní smlouvy.

Dům a vchod je pečlivě udržovaný, o jeho údržbu se stará profesionální firma, věkový průmer nájemníků domu je cca 60 let. Okoli domu je celé v zeleni ( viz foto ), občanská vybavenost okolí je vysoce nadprůměrná. ( výběrová jazyková škola, školka, 3 sportovní areály s tenisovými kurty a písečnými kurty na beach voleyball, rozsáhlé Hobby centrum, supermarket, rozsáhlý obchodní komplex A R K A D Y P A N K R A C.

Rád zašlu jakákoli fota a podklady.

Volejte prosím po 11 hodině

MUDr. Růžička Tomáš

Tel.: 608 770 352 - nejlépe po 11. hod.

Mail: akcizur@email.cz

NO COMISSION - OWNER rent 10500 + 4 800 maitenance for 2 people, maximum 4 people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108372
Dispozice3+1
Podlaží5
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.