Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyNad Kralovskou Oborou, Praha - Bubeneč

Nad Kralovskou Oborou, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné19 000 Kč


Nově rekonstruovaný slunný byt 3+kk (71m2) s krásným výhledem na celou Prahu 6, na Letné pár kroků do parku Stromovka, pár minut do Letenských sadů. V blízkosti bytu jsou dětská hřistě, kavárny, restaurace.. Velmi dobrá dopravní dostupnost - tři minuty pěšky na tramvaj směr Vltavská a Hradčanská, na metro do 10 minut z domu. Byt se nachází ve čtvrtém patře, zcela zrekonstruovaného domu s výtahem. V bytě je velký obývací pokoj s plně zařízeným kuchyňským koutem 32 m2 (myčka, lednice s mrazákem, varná deska s troubou), ložníce s velkou vestavěnou skříní 12 m2, ložnice s balkonem 12m2, toaleta a koupelna s pračkou. Je možné využít také sklepní prostor. Byt je k dispozici částečně zařízený, po dohodě je možno i bez zařízení. Kabelova televize, vysokorychlostni internet.

Very nice three room apartment (71 m2) offering spectacular views of the embassy district and Prague 6 in a newly reconstructed house. Located on Letna only couple steps from Stromovka park, and a couple minutes walk to Letna park. Many playgrounds, restaurants and stores in the close neighborhood. Very good transportation to the city centre, walking to the Old town Square takes about 15 minutes through Letna Park. Living room with new fully equipped kitchen corner (oven, fridge + freezer, dishwasher) 32m2, bedroom with big build in wardrobe 12m2, second bedroom 12m2 with balcony, toilet, bathroom with washing machine. Currently partly furnished but upon agreement can be also rented not furnished. Cable TV and UPC high speed internet available. Nice reconstructed house with many international tenants. English and czech speaking owner of the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10850
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha71
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.